VR7 Services си припомни какво е победа с бой над Place2Live

Обзор на целия кръг в SPL Cairo може да четете тук!

VR7 Services се върна на победния път в SPL Cairo. Отборът на Владислав Робев разби Place2Live с 5:1. Големият герой в този двубой бе Владимир Ангелов, който заби хеттрик, а Нурай Хабиб и Ивайло Паскалев вкараха по веднъж. За люлинци точен бе Едуард Георгиев.

Мачът започна равностойно. „Белите“ бяха малко по-дейният отбор, но въпреки това първи трябваше да вадят топката от мрежата си. В 9-ата минута Едуард Георгиев успя да прати коженото кълбо под плонжа на Люси Вълев и да даде ранен аванс на отбора си. „Чистачите“ не останаха доволни от събитията на терена и отново поеха контрола в мача. Атаките, които създаваха бяха все по-опасни и логичното се случи само пет минути след инкасираното попадение. Владимир Ангелов възстанови паритета и даде криле на отбора си. VR7 осъществи пълен обрат в 15-ата минута, благодарение на гол на Нурай Хабиб. От Place2Live реагираха като попарени и веднага вдигнаха оборотите. Това обаче не бе достатъчно и полувремето дойде при резултат 2:1.

С началото на втората част, „белите“ потърсиха трети гол, който да внесе допълнително спокойствие в редиците на тима. Той дойде само три минути след подновяването на играта, когато Владимир Ангелов заби второто си попадение в срещата. VR7 продължи да атакува, но късметът на няколко пъти ги лиши от това те да предрешат крайния изход в срещата. Последваха силни минути за „оранжевите“, които също бяха близо до втория си гол в мача. Той обаче така и не бе отбелязан, а вместо това получиха такъв две минути преди края. Тогава Владимир Ангелов оформи своя хеттрик в мача и сложи точка на спора между двата отбора. До края на срещата време имаше и за Ивайло Паскалев да се разпише и да закръгли крайното 5:1.