Fairplay Insight-Rooms

Скъпи приятели, SPL си сътрудничи с Insight-Rooms, една от най-добрите стаи за бягство в България.

SPL обявява, че всяка седмица отборът с най-малко наказателни точки от всички лиги ще получава награда 40% отстъпка за Insight-Rooms. Важно е да се отбележи, че даден тим може да спечели тази награда само веднъж. Отборът направил най-малко наказателни точки ще получи наградата си седмица по-късно и ще може да се възползва от отстъпката до 3 месеца след получаването на наградата.

При равни наказателни точки на два отбора от кръга, ще се гледа по-малък брой НТ през сезона. При ново равенство, ще се гледай кой отбор и по-напред в класирането, кой има повече победи, голова разлика и т.н.

InsightRooms e начин за бягство от реалността и възможност да се потопите в света на сънищата. Времето, което е поставено е за да се изпитате сами как да се справяте със задачите в стаята отборно и да се забавлявате. Често нещата не са толкова трудни колкото изглеждат, а просто са странни… Целта е да се преживее нещо забавно с близките.

От InsightRooms насърчават играчите си взаимно да стигнат до основната цел по-бързо и по-ефективно, а идеята на загадките ни се гради на основата на колаборация и сътрудничество.

Insight room създава страхотни спомени, с които укрепва приятелствата и повишава духа между членовете на отборите.

Още за InsightRooms ТУК: