Записване: Сезон 3

Скъпи приятели, от днес започва записването за третото издание на Sofia Premier League. След първите два изключително успешни сезона, сега се очаква нивото да се качи още повече! Мачовете отново ще се играят на терените на „Царско село“.

Записването ще продължи до 31 август! До тогава можете да изпратите бланките, което можете да намерите на нашия сайт – spl-bg.eu в графа „За нас“ и „Записване“. След като попълните бланката трябва да я пратите на посочения мейл адрес – spl.team.info@gmail.com

* Отборите, които взеха участие в първия и втория сезон на SPL трябва само да потвърдят пред някои от организаторите участие. Те също могат да попълнят бланката ако искат да обновят информацията за отбора си.

На 2 септември ще бъде изтеглен жребият за първия кръг, а на 8-9 септември ще се изиграят и първите мачове.

В средата на август ще обявим повече подробности за разпределението на отборите в лигите, форматът, както и за наградите в този сезон!

Очаквайте още доста промени в сайта, видеозаснемането и провеждането на срещите!

SPL ще даде възможност и на отборите да изиграят няколко предсезонни контроли. Те ще бъдат в края на месец август. Точните дати и възможността за намиране на съперник ще научите в началото на август.

SPL пожелава на всички весело лято и с нетърпение очакваме новите битки по терените на „Царско село“ да започнат.