Записване, сезон 2019/2020

Скъпи приятели, от днес стартира записването за сезон 2019/2020 (четвърти пореден) в Sofia Premier League. Новата кампания ще стартира на 14-15 септември 2019 г. и ще продължи до юни 2020 година. Всеки нов отбор, който иска да се запише, може да го направи като посети нашия сайт – spl-bg.eu . От там може да изтегли бланката в графа „За нас“ и „Записване“ и след като я попълни, да я изпрати заедно с лого на отбора на нашия мейл адрес – spl.team.info@gmail.com.
За отбори, които вече участват в лигата е нужно мениджърът на отбора да се свърже с някои от организаторите, за да потвърди участието си, както и да изпрати актуален списък с играчите, които ще ползва през сезона.
SPL запазва правото си да не допуска отбори да участват в турнира.
!ВАЖНО! SPL напомня, че държим изключително много на феърплея и в нашия турнир няма място за провокации и избиване на комплекси.
Записването ще продължи до 31 август, а на 6-7 септември ще бъде организирана задължителна среща с всички мениджъри или представители на отборите, на която тимовете да бъдат запознати с промените в правилата на турнира.