„Ястребите“ накълваха Отборчето

Всички обзори  от 1 кръг

На терена на Царско село един срещу друг се изправиха тимовете на Отборчето и Black Hawk. Мачът започна доста динамично с много атаки от страна на двата тима, но и прекрасни изяви на защитните валове. Все пак тимът на Отборчето успя да вземе териториален превес над съперника си и стигна първи до попадение. А то бе на сметката на Александър Христов. Окрилен от гола, тимът на домакините натисна съперника си и стигна до удвояване на резултата чрез Маринов. Така до края на първата част не се стигна до нищо по-интересно.

След почивката „ястребите“ водени от Тони Димитров тръгнаха на щурм да обръщат мача. Именно той започна сензационния обрат вкарвайки в 26-ата минута. Веднага след него точен за пълния обрат с две попадения бе Асен Стойчев. След него в 33-ата Иванов даде преднина от два гола на „ястребите“. Тимът на Отборчето бе слисан от бързия обрат, но не се даде без бой. Тимът върна едно попадение отново чрез Христов. Но веднага Стойчев отново разби надеждата за нов обрат, вкарвайки гол за своя хеттрик. Двубоят се изостри и веднага Христов върна гола.

Мачът бе гол за гол – игра на нерви. Но сякаш тези на Black Hawk бяха по-здрави и Иванов наниза две попадения правейки разликата сериозна. Сърцатите момчета от Отборчето отново отговориха чрез Ранджев. Така времето изтичаше, а точката в този мач сложи Тони Димитров от Black Hawk в 50-ата минута фиксирайки крайния резултат 8:5 за „ястребите“. И двата тима показа хъс за победа и добра игра и определено следващите им мачове ще бъдат доста интересни.

Статистика след Отборчето – Black Hawk 

Всички обзори  от 1 кръг