Суперкупа на SPL, благотворителност

Тази година, сезон 2019/2020 ще стартира със Суперкупата на SPL. Тази година обаче, за първи път този турнир ще е благотворителен. За целта всички събрани средства от надпреварата, която ще се състои на 14 септември от 15,00 часа на терените на „Царско село“ ще отида за едно прекрасно дете – Никола, който се бори с тежко заболяване и има нужда от подкрепа!

 

Никола е на 6 години като на 6-месечна възраст му е поставена диагнозата спинална мускулна атрофия (СМА). За лечението му и за да може да живее нормално са необходими специализирани съоръжения, логопеди и рехабилитатори, средствата за които са непосилни за неговите родители.

 

Турнирът ще включва носителите на трофеи от първенствата от миналия сезон в SPL. Таксата за участие на отбор е 100 лева, като форматът ще бъде по-различен. Той ще обявен допълнително.

 

Паралелно с турнира, ще се проведе и турнир по дузпи, като таксата на отбор за него е 20 лева. За него може да се запишете, като уведомите някой от организаторите до 12 септември. Който има желание може и да дари на място, като кутии за дарение ще има през целия уикенд, когато ще се проведе и първия кръг от новия сезон!

 

Пълната информация за Никола можете да откриете на неговата  страница в дарителската платформа HelpKarma.com на посочения линк: https://helpkarma.com/campaign/mechta-za-nikola-65?fbclid=IwAR28SL5wypk1RxWQl-DkPe-j004yKa7D4dP1zAQj_gkQJzQAJa6u7YdSwZU

 

Дарителска сметка на Никола в ОББ

BG65UBBS80021067107340

Титуляр: Миглена Николаева Брайнова (майка на Никола)

Miglena Brainova