„Супергероите“ биха с двама капитани

Всички обзори  от 1 кръг

В един от най-оспорваните мачове в кръга на SPL1 противници бяха „супергероите“ от Волтрон които миналия сезон се подвизаваха в SPl и новаците в лигата Siven. Мачът започна доста борбено с много битка и борба за всяка топка. Все пак в 11-ата минута Волтрон имаше прекрасна възможност за гол, от която максимално се възползва Емо Червеняков бележейки за 1:0 в 11-ата минута на двубоя. След попадението, мачът не смени динамиката си и борбата за всеки къс от терена продължи, но голове не падаха.

Така се стигна до 24-ата минута, когато след силен шут зад центъра на Калин Димитров от Siven топката попадна в очертанията на вратата, а противниковият вратар Страцимир Стайков, който носеше капитанската лента в този двубой, с доста нескопосана намеса изпусна топката зад голлинията си и така резултатът бе изравнен. След тази ситуация на терена се разигра комична ситуация в тима на Волтрон. Мениджърът на тима Стефан Цветков свали капитанската лента от ръката на вратаря Стайков сякаш съжалявайки за гласуваното доверие, което бе стоварил върху плещите му и предаде лентата на нападателя на тима Иван Комитов, който още след изпълнението на центъра след гол сякаш окрилен от разигралата се ситуация със самостоятелен пробив и силен шут отново изведе „супергероите“ начело в резултата. Надъханият Комитов отбеляза и още едно попадение в следващата минута като оформи резултат – 3:1 на полувремето.

След почивката гостите от Siven поглеждаха по-често към противниковата врата и в 33-ата минута отново Димитров бе точен намалявайки преднината на съперника отново на един гол. Импулсът в състава на гостите продължи с ново попадение в 37-ата минута за 3:3 бе точен Кристиян Христов. „Волтронци“ бяха стъписани от бързо пуснатите голове, които можеше да са доста повече, но изкупващият грехове от първата част вратар Стайков показа страхотна игра на вратата и бе като истинска стена пред противника. Така се стигна до една контраатака, в която новия капитан Комитов вкара страхотен гол, който се оказа и победен за неговия тим. Мачът се отличи с много инфарктни моменти, добра игра, грешки и страхотни голове. Така двата тима се подготвят за следващите си изяви.

Статистика след АКФ Волтрон – Siven

Всички обзори  от 1 кръг