Сезон 3 в SPL чука на вратата

Екипът на Sofia Premier League съобщава, че записването за сезона в любимата аматьорска лига по мини-футбол продължава, както за трите първенства – Суперлига, SPL и SPL1, така и за новият проект – Футбол 9 (F9).

Записването за трите лиги (5+1) – Суперлига, SPL и SPL1 ще продължи до 31 август или до изчерпване на квотите за 14-те места във всяко от трите първенства. Затова, побързайте! До тогава можете да изпратите бланките, което можете да намерите на нашия сайт – spl-bg.eu в графа „За нас“ и „Записване“. След като попълните бланката трябва да я пратите на посочения мейл адрес – spl.team.info@gmail.com .Жребият за новия сезон ще се тегли на 1-2 септември (точната дата, час и място ще бъдат съобщени допълнително), като всички мениджъри са поканени да вземат участие в тегленето и да зададат своите въпроси. Първият кръг от новия сезон ще се проведе на 8-9 септември отново на терените на „Царско село“.

Цените тази година са:

60 лв. на отбор на мач (лятна цена – от началото до 31 октомври и от 1 април до края на сезона),

65 лв. на отбор на мач (зимна цена – от 1 ноември до 31 март),

10 лв картотека еднократно на човек.

60 лв. депозит (1 мач предплата, като последния мач на тима ще бъде безплатен).

Форматът на Суперлигата, SPL и SPL1 ще бъде същият както в сезон 2. Отборите ще играят всеки срещу всеки по два пъти, след което шампионатът ще се раздели на две части, а тимовете играят плейофи със съперниците си в съответната групи. Отново вторият показател след точките ще бъдат Наказателните точки (броят фаулове, жълти и червени картони).

Тази година мачовете в лигата ще играят с оригинални топки Nike Ordem-V, благодарение на нашите партньори от Ballistic Sport. От нашите партньори ще има и много други изненади и награди за отличилите се през сезона играчи.

Продължава и записването за новият проект на SPL – F9. Записването ще продължи до 21 септември! До тогава можете да изпратите бланките, което можете да намерите на нашия сайт – spl-bg.eu в графа „За нас“ и „Записване“. След като попълните бланката трябва да я пратите на посочения мейл адрес – spl.team.info@gmail.com . В мейла моля да уточните дали се записвате за F9.
На 22 септември ще бъде изтеглен жребият за първия кръг, а на 29-30 септември ще се изиграят и първите мачове.
!Важно! – Мачовете ще се провеждат на ОБНОВЕНИТЕ игрища на ст. „Раковски“.
Един отбор е съставен от 8 полеви и 1 вратар. Играе се на 52 х 38 метра терен, а вратите са 5 метра дълги.
Правилата на лигата ще бъдат същите както и в останалите турнири на SPL.
Цени:
Такса на мач на отбор: 100 лв.
Депозит: 50 лв.
Картотека: 10 лв. (Картотеката в другите турнири на SPL НЕ важи за този).