Q-check нанесе съкрушителен удар по амбициите на Бай Тошо

Обзор на срещите от кръга в SPL1!

Поредният кръг в SPL1 стартира с една огромна изненада. Устременият към титлата в дивизията тим на Бай Тошo допусна неочаквано крушение, след като отстъпи с 1:8 на осмия Q-check. „Комунистите“ не можеха да използват двама от своите най-добри футболисти Дейвид Арабаджиев и Мартин Петров, които изтърпяваха наказания. Именно това се оказа и голямото събитие, спомогнало за сюрприза в съботната вечер.

Първите минути на срещата бяха сравнително равностойни, но от тях можеше да си извадим изводите, че офанзивната мощ на Бай Тошo няма да бъде на познатото ниво. „Кючеците“ постепенни осъзнаха това и към края на полувремето реализираха две бързи попадения, чрез Нурай Хабиб (18″,25″). Схемата се повтори и в началото на втората част, когато Веселин Ташев (26″, 29″) набързо покачи до 0:4.

Борислав Фусков пробва да даде живот на „комунистите“, вкарвайки за 1:4 в 33-ата, но с това си свое действие той само разлюти още повече безгрешния им съперник. Нурай Хабиб и Веселин Ташев продължиха да си правят каквото пожелаят с отбраната на Бай Тошo и с по още две попадения, фиксираха крайното 8:1 в тяхна полза.

В класирането Даниел Васев и компания остават на второто място заради по-големия си брой наказателни точки от ЦКБ. Q-check пък все още е в долната част на таблицата с 15 пункта.

Абонирайте се за нашия канал, за да не пропускате нито едно видео от мач: