spl2 обзор7

ОБЗОР 7 Кръг

Акулите разкъсаха „аристократите“

АФК Акулите приеха тима на Джентълмените 2 в мач от SPL2. Мачът започна с тотална доминация на Акулите като за първата чат тима отбеляза цели 4 попадения, на които съперниците им нямаха отговор и решение. Сред голмайсторите се записаха Тодоров и Стоянов като вторият наниза цели три попадения. След почивката на терена нищо не се промени и пълният контрол над мача отново бе в ръцете на Акулите.

 

Нова канонада от голове застигна вратата на Джентълнмените. Този път Стоянов вкара един, а Тодоров наниза три гола. Така с разгромното 8:0 тима на АФК Акулите грабна победата и трите точки. За Джентълмените това бе от онези ужасни мачове, в които тимът не може да намери себе си и лошия резултат дойде закономерно.

Статистика след АФК Акулите – ФК Джентълмените 2

Гринго разби Трайково

Трайково прие ФК Гринго в спор за точките от мач в SPL2. Двубоят започна добре за Гринго като още във втората минута Събев откри за „зелените“. „Амигосите“ контролираха мача и в 14 минута удвоиха преднината си с гол на Христо Милев известен като Звяра. „Северозападните“ звезди на Трайково успяха да намалят в следващата минута с гол на канарата от мускули Рослан Захариев. Голът само раздразни „гринговците“ и те вкараха нови два гола като Събев и Иванов бяха под светлината на прожекторите.

Така първата част завърши при резултат 4:1. През второто полувреме „амигосите“ показаха доста комбинативна игра и съсипаха съперника си. Събев, Милев и Иванов оформиха крайното 8:1 като не оставиха никакви шансове на съперника си. Така Гринго грабна важните за тях точки, докато за Трайково това е трета поредна тежка загуба в първенството.

Статистика след АФК Трайково Северозапад – ФК Гринго

„Чековете“ чекнаха и „революционерите“

Q-check се изправи срещу силния тим на Бенковски Сити в мач от SPL2. Мачът започна шеметно за „чековете“, които нанизаха пет гола в рамките на първите 22 минути от мача. Сред голмайсторите се записаха Виденски с три гола, Ноев и Георгиев. Бенковски бяха шокирани, но намериха сили да върнат едно попадение в 25 минута чрез Тодоров. Голът обаче веднага бе върнат от Георгиев и така полувремето завърши при резултат 6:1 в полза на Q-check. През втората част Явор Михайлов върна още един гол за Бенковски, но отново отговорът беше мигновен и Виденски веднага поправи резултата.

Михайлов обаче бе настойчив и отново се разписа в 35 минута. „Чековете“ натиснаха бедала и отговориха с нови две попадения на Ноев и Минчев. Така разликата стана цели 6 гола. До края на мача остана време само за още един гол в полза на Бенковски дело на Владов. Така Q-check грабнаха точките в мача и продължават да израстват докато Бенковски направиха слаб мач имайки предвид последните им игри и резултати.

Статистика след Бенковски Сити – Q-check