ОБЗОР SPL2

ОБЗОР (Плейоф 3 кръг) 22 Кръг

Бял шампион в SPL2

Белите София се изправиха срещу Carrera в мач, който можеше да осигури на тима титлата в SPL2. Това обаче щеше да се случи само при победа. Именно за това славистите бяха пределно мотивирани да я постигнат. Боби Гласков откри резултата в 9-ата минута след тупалка. Но „сивите“ доказаха, че да играят красив и продуктивен футбол им е в кръвта. Само 2 минути след това Илия Виденов изравни резултата. Гласков обаче бе над всички в 13-ата минута, когато направи резултата 2:1. А до края на полувреме Белите вече можеха да дишат доста спокойно. Първо Кирил Иванов си вкара автогол, а секунди преди почивката Вилизар Бенов покачи на 4:1.

След подновяването на играта Белите играеха внимателно и предпочетоха да се лишат от вихрени атаки за сметка на защитата си. И това им се получи, тъй като Carrera не можа да вкара повече до края на мача. Точката на спора сложи Кристиян Живков с попадение в 46-ата минута. Така Белите спечелиха с 5:1, но по-важното за тях е, че си осигуриха титлата в шампионата 2 кръга преди неговия край.

Статистика след Белите София – Carrera

Готинягите се окичиха с бронза

АФК Акулите искаха да гризнат Готинягите в третия кръг от плейофите в SPL2. И двата отбора имаха доста липсващи футболисти, което си пролича. Но Готинягите по-бързо се отърсиха от това. Здравко Крумов откри резултата в 6-ата минута, а 4 по-късно отново той удвои. Все пак Адриан Илиев върна своите в срещата след попадение в 12-ата минута. От там до края на полувреме обстановката на терена бе спокойно и нямаше положения за отбелязване.

След почивката Готинягите започнаха по-добри и Крумов оформи своя хеттрик в 29-ата минута. Силите бавно напускаха Акулите и те не можаха да дадат отпор до края на мача. „Готините“ пък затвърдиха успеха с попадения на Христо Бояджиев в 47-ата и 49-ата минути. Победата пък осигури и на математика бронзовите медали за тима през този сезон.

Статистика след АФК Акулите – Готинягите

ОБЗОР (Плейоф, 2 кръг) 21 Кръг

ОБЗОР (Плейоф, 1 кръг) 20 КРЪГ 

ОБЗОР 19 Кръг

ОБЗОР 18 Кръг

ОБЗОР Отложен мач

ОБЗОР 17 Кръг

ОБЗОР 16 Кръг

ОБЗОР 15 Кръг

ОБЗОР 14 Кръг

ОБЗОР 13 Кръг

ОБЗОР 12 Кръг

ОБЗОР 11 Кръг

ОБЗОР 10 Кръг

ОБЗОР 9 кръг

ОБЗОР 7 кръг

ОБЗОР 6 Кръг

ОБЗОР – 5 Кръг

ОБЗОР 4 Кръг

ОБЗОР 3 КРЪГ

ОБЗОР – 2 Кръг