spl1 обзор 4

ОБЗОР – 4 кръг

Bombeta и ФК Бай Тошо със самоубийствен хикс

Отборите на Bombeta и ФК Бай Тошо завършиха наравно 5:5. Хиксът не устройва никой от двата отбора, тъй като така те се отдалечиха от лидера ФК Торнадо 2013.
Резултатът беше открит от Благой Александров в 3-ата минута за „бомбите“. Борислав Фусков вкара едно попадение за „комунистите“ в 5-ата минута. Симеон Цанов покачи резултата на 2:1 в 6-ата минута в полза на ФК Бай Тошо. Но в 8-ата Bombeta изравниха резултата 2:2. Голмайстор беше Станимир Ненков.

Мачът вървеше гол за гол. В 9-ата, 12-ата, 25-ата и 41-ата минути двата отбора си поделиха по два гола. Головете за „комунистите“ бяха отбелязани от Цветан Кръстев и Владислав Василев и Христо Димитров и Станимир Ненков бяха точни за „бомбите“. В края на мача в 46-ата и 48-ата минути двата тима отново си поделиха по още един гол и резултат беше изравнен 5:5. Голмайстори бяха Даниел Васев. Симеон Цанов от отбора на петилетката пък ни наниза автогол.

Статистика след Bombeta – ФК Бай Тошо

Сбогом Гринго се събуди срещу TITANITE OLD STARS

Отборът на Сбогом Гринго най-после излезе от амока. Тимът на Симеон Димитров се справи убедително със 7:2 над TITANITE OLD STARS на „Лозенец Спорт“. Резултатът беше открит от Сбогом Гринго в 10-ата минута. Точен бе младата надежда Мариян Иванов. Но TITANITE OLD STARS отговориха подобаващо. Цветин Геров от изравни в 12-ата минута. Последваха равностойни минути, в които отново изпъкваха изявите на чаровната Нели Георгиева от TITANITE OLD STARS.

  

Тя дори имаше шанс да отбележи, но ударът й от воле не намери рамките на вратата. Но постепенно Сбогом Гринго набра скорост. В 20-ата, 25-ата, 42-ата, 44-ата, 46-ата и 48-ата минути гринговците спечелиха мача. Резултатът стана 7:1. Головете бяха отбелязани от Камен Цветанов, който заби хеттрик, два пъти точен бе Стефан Крекманов, а едно попадение добави Христо Милев. В края на мача в 50-ата минута TITANITE OLD STARS успяха да вкарат още един гол. Той бе дело на Илия Керкенезов. Така резултатът стана 7:2 в полза на Сбогом Гринго.

Статистика след TITANITE OLD STARS – Сбогом Гринго

Волтрон покори Шипка

Отборът на АФК Волтрон успя да изкачи ФК Шипка с 12:6 на „Лозенец Спорт“. „Супергероите“ тръгнаха много мощно в мача. Комбинациите на тима се получаваха. Боян Ефтимов откри резултата в 9-ата минута и в 11-ата минута удвои. Емил Червеняков пък покачи на 3:0 с попадение в 12-ата минута. ФК ШипкаНа Роро Попов върна два гола в 15-ата и 20-ата минута. Головете бяха отбелязани от Владимир Попов и Роро. Иван Комитов обаче покачи резултата на 5:2 в 25-ата и 26-ата минути.

 

След почивката Ромил Попов отново намали. В 32-ата и 33-ата минути двата отбора отново си поделиха по един гол и резултат стана 6:4. Голмайстори отново бяха Боян Ефтимов за АФК Волтрон и Ромил Попов за ФК Шипка. В 37-ата минута Боян Ефтимов отново вкара. След това в 39-ата и 41-ата минути ФК Шипка намали резултата на 6:7 и върна интригата. Голмайстори бяха Ромил Попов и Йордан Данев. Но след това „супергероите“ решиха нещата. В края на мача 42-ата, 45-ата, 46-ата, 47-ата, 48-ата минути „роботите“ направиха резултата на 12:6 в тяхна полза. Головете бяха отбелязани от Емил Червеняков два гола, Боян Ефтимов, Иван Комитов и Алекс Танчев.

Статистика след АФК Волтрон – ФК Шипка

Торнадо отвя Вазов

Отборът на ФК Торнадо 2013 продължава да громи по пътя си. Тимът на Лъчезар Арсов постигна четвърти пореден успех и е с пълен актив от началото на сезона. Този път, „тайфуните“ отвяха АФК Вазов с 11:1. Торнадо тръгна много мощно в мача. Комбинациите на тима се получаваха. Димитър Димитров откри резултата в 5-ата минута и удвои в 6-ата минута. Атанас Иванов пък покачи на 3:0 с попадение съответно в 8-ата минута. Алекс Мариновски – Младши направи 4:0 в 15-ата минута.

  

В 25-ата и 31-ата минути „тайфуните“ вкараха още два гола и резултата стана 6:0. Голмайстори бяха Иван Иванов и Димитър Димитров. В 39-ата минута Иван Хаджиев от вазовците си отбеляза автогол. Стефан Андасаров все пак отсрами АФК Вазов и върна едно попадение в 42-ата минута. Той реализира с хубав прехвърлящ удар. Но в края на мача в 43-ата, 44-ата, 49-ата и 50-ата минути ФК Торнадо 2013 направи резултата 11:1. Головете бяха отбелязани от Иван Иванов, Велизар Иванов на два пъти и Димитър Димитров.

Статистика след АФК Вазов – ФК Торнадо 2013

AFC рециклира „стартерите“

(AFC) Autistic Football Club постигна втори пореден успех в SPL1. Тимът на Иван Милев надигра с 5:1 Fransizkup на „Лозенец Спорт“. Методи Стоичков откри резултата в 22-ата минута за „стартерите“. Веселин Стойчев обаче отбеляза изравнително попадение за 1:1. Той успя да се разпише точно преди почивката.

След началото на второто полувреме Стойчев отново покачи резултата на 2:1 в 31-ата минута. В 41-ата и 43-ата минути резултата стана 4:1 за AFC. Третият гол отбеляза отново Веселин Стойчев, който оформи своят хеттрик, а четвъртият гол беше дело на Ивайло Иванов. В края на мача в 50-ата минута, крайното 5:1 оформи отново Ивайло Иванов.

Статистика след Fransizkup – (AFC) Autistic Football Club

Младо пиво опияни Устрем

Отборът на Младо пиво спечели убедително с 10:0 срещу ФК Устрем на „Лозенец Спорт“. Тимът на Петър Миланов тръгна много мощно в мача. Мартин Пашов откри резултата в 4-ата минута. Николай Илиев пък покачи на 2:0 с попадение съответно в 5-ата минута. Мартин Пашов отново вкара и резултатът стана 3:0 в 11-ата минута.

В 16-ата и 18-ата минути Младо пиво отново отбеляза два гола и резултата стана на 5:0. Нови два гола бяха отбелязани от Мартин Пашов. В 25-ата, 27-ата, 34-ата, 44-ата и 47-ата минути беше оформен и крайният резултат 10:0 за Младо пиво. Два гола на Павел Павлов и Мартин Пашов и един гол на Петър Миланов.

Статистика след Младо пиво – ФК Устрем