Новини

Продължава записването за Купата на SPL и лига Ballistic!

Тази годината, Купата на SPL ще бъде разделена на два турнира. В първия турнир ще участват 32 отбора, разделени в 8 групи по 4 отбора. Първите два ще продължавата към осминафиналите. Завършилите на трето място ще отиват на осминафинал във втория турнир. Втората надпревара ще бъде със сходна схема, като първата.
 
Всички отбори от редовните сезони в SPL участват по право без такса. Единствено е нужно да уведомите организаторите, че ще вземете участие в турнира.
 
За нови отбори таксата за участие е 65 лева. Записването ще продължи до 9 декември в 23:59.
На 14-15 декември новите отборите ще играят плейофи за разпределянето им в турнира за Купата.
 
Жребият ще бъде изтеглен между Коледа и Нова година, а програмата ще бъде обявена на 30 декември. Първият кръг ще се проведе на 4-5 януари 2020 година. Финалите ще бъдат на 22-23 февруари.
 
Записването за нови отбори става като влезете в сайта ни – www.spl-bg.eu и от графа „За нас“ и „Записване“ изтеглите бланка. После трябва да я пратите на посочения мейл адрес.
За въпроси може да се обадите на
0886341847 и 0876703085
 
Продължава и записването за SPL3. Новата лига, която ще се провежда само в събота, ще стартира на 23-24 ноември. Записването за SPL3 става по-същия начин, както по-горе е описано.

Продължава гласуването за Гол на месец октомври

Продължава гласуването за Гол на месец октомври! Можете да гласувате по познатия начин:
 
За целта е нужно всеки картотекиран играч да си направи регистраия на нашия сайт – http://spl-bg.eu/ . Задължително е да посочи кой е титулярния му отбор, след което ще бъде одобрен за гласуване. Всеки ще може да избира 3 от предложенията в раздел „Анкета“. Тази година всеки глас ще носи по 1 точка за гласуването.
Мениджърите и играчите нямат право да гласуват за гол вкаран от самите тях или техен съотборник.
 
Победителят ще спечели награда от нашите партньори от Ballistic Sport – най-добрият магазин за спортни стоки и дрехи у нас.
 
Ето и номинациите за Гол на месец октомври 2019 г.:
https://www.youtube.com/watch?v=A-DZQIrl-ts