Новини

Бемеца и Приятели дебютира с равенство в лига Вalistic

 

Обзор на третия кръг в лига Balistic

ФК Телк се превърна в голямата изненада за Купа SPL. „Патериците“ триумфираха категорично в своята група и вече очакват Бенковски сити на осминафиналите. Преди този обаче този сблъсък да бъде факт, момчетата на Мартин Василев трябваше да подновят  своите ангажименти в лига Balistic.

Там техен опонент беше дебютиращият в Sofia Premier League тим на Бемеца и Приятели. Двубоят предложи много интересни моменти, като гостите бързо демонстрираха, че не изпитват никакво притеснение от стартовия си мач в надпреварата. Нещо повече, резултатът дори бе открит от техния лидер Христо Камбуров – Бемеца, който беше точен от дузпа в 16-ата миута.

До паузата ФК Телк намери сили да изравни резултата, като Мартин Василев се възползва от отлично подаване на Марио Идрицов. Създалото се статуков беше разрушено пет минути преди края, когато Кристомир Кръстев пак изведе Бемеца и Приятели напред.

Секунди преди съдията Мирослав Маринов да даде край на срещата, символичните домакини спасиха точката, след като Георги Игнатов съумя майсторски да преодолее Тодор Янков за крайното 2:2.

Абонирайте се за нашия канал, за да не пропускате нито едно видео от мач: