На Фокус, Камен Кръстев: Дойдохме в SPL, за да останем

Лига Ballistic определено е много непредвидимо състезание. След изиграването на няколко кръга не се вижда фаворити за титла или изпадане. Всеки може да бие всеки. Един от стабилните отбори като постигнати резултати е Montway. Все още обаче тимът търси своето ядро! Докато го търси, мениджърът Камен Кръстев отговори на въпросите в нашата рубрика „На Фокус“.

– Здравей, представи се с няколко думи, от къде си, с какво се занимаваш в свободното си време?

– Здравей, казвам се Камен и съм на 21г. от София. В момента съм 3ти курс студент по Право в Софийски университет, а също така вече повече от 2г. съм част от компанията Montway, благодарение на която участвам в SPL. Свободното си време се старая да го прекарвам с близки хора и приятели, а спортът е неотменна част от моя живот.

– Как се запали по футбола, разкажи някоя интересна случка от детството ти свързана с любимата игра?

– По футбола се запалих още от ранна детска възраст, когато започнах да тренирам в Левски. Едно от най-хубавите и интересни преживявания винаги ще остане международния турнир, на който участвахме в Швеция и успяхме да завършим 16-ти от стотици други отбори.

– Пробвал ли си се на професионално ниво, защо не потръгнаха нещата?

– Да, реално в продължение на 7 години тренирах всекидневно в школата на Левски, от където пазя само хубави спомени, но за съжаление поради травма ми се наложи да прекратя заниманията си професионално ниво.

– Кой е любимият ти отбор, български и международен и защо?

– Любимият ми български отбор е Левски, тъй като от малък съм свързан с този клуб. От международните отбори подкрепям Реал Мадрид, по които брат ми ме запали преди години и оттогава не изпускам техен мач.

– Как се чувстваш в SPL, какви са предимствата и недостатъците?

– Чувствам се страхотно в SPL, както аз, така и моите съотборници. Безспорно, най-голямото предимство е организацията, но също така и високото ниво на всички участници. За момента не съм открил никакви недостатъци.

– Какви са целите във вашия отбор за този сезон?

– Основната ни цел, разбира се е първото място. За момента, макар и дебютанти смятам, че се движим добре и имаме реални шансове поне за топ 3. След възстановяването на първенството съм сигурен, че ще се представяме на още по-високо ниво.

– До къде стигат твоите мечти за Sofia Premier League?

– Трудно ми е да кажа, но със сигурност си представям лигата да се разрасне дотолкова, че да се включат все повече стойностни отбори, което очевидно да вдигне и самото ниво. Относно нашият отбор, със сигурност бих се радвал да сме редовен участник и за в бъдеще.

– Каква причината отборът да носи това име?

– Името на отбора е същото като това на компанията, в която работим. Ние сме лидер в автотранспортната индустрия в Америка и се стремим да се подобряваме с всяка изминала година.

– Предвид извънредната ситуация, какви занимания си намираш у дома по цял ден?

– Старая се нон стоп да си намирам нещо за вършене, но основно гледам филми/сериали, играя с приятели на различни спортни игри и не на последно място се старая да поддържам физическа форма, доколкото е възможно.

– Какво ще пожелаеш на всички свързани с лигата?

– На първо място искам да пожелая на всички здраве, защото то е най-важно, търпение и много положителни емоции.