На Фокус, Денислав Младенов: Сега поне имам повече време за дъщеря ми

Един от моторите на Bianchi coffee Денислав Младенов често привлича вниманието с изявите си на терена. Асът има доста стабилни изяви по терените на SPL. Потърсихме го, за да разкаже повече за себе си.

– Представи се ,от къде си и с какво се занимаваш?

– Здравейте, казвам се Денислав Младенов от град София и работя като шофьор на камион.

– Как се запали по футбола разкажи ни твоята история?

– По футбола се запалих още от много малък, първите си стъпки във футбола направих като вратар. Тогава моят идол беше Петър Шмайхел, но след това претърпях инцидент с една футболна врата пред блока, която падна върху мен. За мое нещастие счупи моят десен крак на две места и тогава разбрах, че вратарският пост не моят. След това в първи клас започнах да тренирам в Локомотив София и така се запалих още повече по най великата игра.

– Какво ти дава футбола като емоция и изживяване?

– Футболът като емоция ми е дал много позитивни неща, както и негативни, разбира се, освен, че съм чупил крак също така съм и късал връзки. Но пък с отбора на Локомотив набор 92 имам страшно щастливи моменти. А сега вече играем само за тръпката, която е доста голяма благодарение на SPL.

– Как се събрахте с отбора на Bianchi coffee, каква е основната причина да сте такъв качествен отбор?

– Причината да се съберем с Bianchic coffee е на Йордан Дончев, той е нашият мениджър, така да го кажем, той е човекът, който ни събира. Искам да му пожелая бързо оздравяване и скоро да се видим на терена рамо до рамо. Иначе да сме качествен отбор вината, разбира се, е само моя (смее се). Мисля че сме добър отбор, защото всеки, който е в този отбор има качества гледаме да си помагаме, както на терена, така и извън него. Момчетата са великолепни футболисти и най-вече хора, това е причината да сме един добър отбор.

– Какво те мотивира преди да излезеш на терена?

– Моята мотивация преди да изляза на терена е да покажем качествена игра желание и хъс, победата не е толкова важна. Мина ми времето да се надъхвам (смее се), излизам на терена да се разтоваря и да поиграем любимата игра.

– Разкажи ни за амбициите на отбора този сезон?

– Ами този сезон ще е доста труден в сегашната ситуация вече сме 3 седмици без футбол, което доста тъжно. Иначе амбициите са да играем хубав и предизвикателен футбол. На кое място ще завършим не е важно за нас, важното е да сме живи и здрави.

– Кой е най-тежкият ви съперник в дивизията?

– Най тежкия съперник – FC Eleven Stars, по точно Благой Георгиев (смее се).

– Как попадна в SPL?

– В SPL попаднах първо с отбора на АФК Чуковете благодарение на общ приятел с Даниел Васев след това с отбора на Тигрите, след което последователно станахме Bianchi coffee.

– Разкажи ни за предложението, което направи на терена по време на мач на SPL разкажи детайли от подготовката на всичко.

– Предложението, което направих на терена бе идея на нашия мениджър Данчо Брадата (смее се) – идеята като цяло беше негова, за което му благодаря. Той организира по-голямата част и мисля че се получи много добре.

– Какво си пожелаваш на теб и на целия отбор и как се справяте без футбол в създалата се ситуация?

– Пожелавам на мен и моето семейство здраве, както и на целият отбор на Bianchi, иначе без футбол е тежко, много тежко, но скоро ще се видим на зеления килим. На мен ми помага и моята дъщеричка, която вече е на 4 месеца и сега в създалата се ситуация имам повече време за нея и за семейството.

– Няколко думи за организацията на SPL?

– Организацията в SPL е на топ ниво, организирана работа, няма спор всичко е наред, само с едно изключение – моят приятел Даниел Васев без него нещата ще са още по-добре. (смее се)

– Твоят поздрав към всички приятели на SPL.

– Поздравът ми към всички в SPL e Halla Madrid, да са живи и здрави и скоро да се видим на терените на Царско село.