На Фокус, Денислав Колев: Още от дете ритам, правехме врати от камъни

Красива игра! Без значение дали харесвате Барселона или не, трябва да се признае, че в последните 15-20 години, отборът ижграе превъзходно. Именно на този отбор е фен поредният ни гост в рубриката „На Фокус“ Денислав Колев. Със сигурност той се опитва да прехвърля част от тази красива игра в своя отбор в лига Ballistic – Булбаск.

– Здравей, представи се с няколко думи, от къде си, с какво се занимаваш в свободното си време?

– Здравейте, казвам се Денислав Колев, роден съм в гр.София и съм на 24 години. Работя като трейдър в сферата на онлайн залозите. В свободното си време обичам да излизам с приятели и да спортувам.

– Как се запали по футбола, разкажи някоя интересна случка от детството ти свързана с любимата игра?

– По футбола се запалих още от дете, когато бяхме малки постоянно ритахме на улицата и в училището, правехме врати от камъни, дори не ни беше нужно игрище за да се забавляваме. По-късно когато ни направиха игрище с изкуствена настилка, се събирахме по 20-25 човека, разделяхме се на 3-4 отбора, който биеше оставаше на терена, а на загубилите на мястото влизаше друг отбор и така играехме футбол по цели вечери.

– Пробвал ли си се на професионално ниво, защо не потръгнаха нещата?

– Тренирал съм една година в ПФК Левски, за жалост не можах да се наложа в отбора, след което съм играл на аматьорско ниво. Всеки като дете е мечтал да стане футболист, но това в България е много трудно.

– Кой е любимият ти отбор, български и международен и защо?

– Български футбол почти не гледам. Любимият ми отбор е ФК Барселона, фен съм им още от 2006 година, когато Роналдиньо наказваше всички отбори с неповторимата си техника, а сега се наслаждавам на уникалната игра на Меси и компания. Миналото лято бях на стадиона им, чувството е уникално.

– Как се чувстваш в SPL, какви са предимствата и недостатъците?

– Много добре, от скоро сме в лигата, но смея да твърдя, че е една от най-добрите. Организацията е на високо ниво, видеозаснемането на мачовете е едно от предимствата, също така има силни отбори и стават хубави мачове.

– Какви са целите във вашия отбор за този сезон?

– Всички момчета в отбора са стабилни и с качества, всеки мач излизаме за победа, ще видим какво ще си заслужим накрая.

– Каква е причината отборът да носи това име?

– Няма причина, името го измислихме преди доста време и на всички им допадна.

– Предвид извънредната ситуация, какви занимания си намираш у дома по цял ден?

– Извънредното положение е много неприятен момент, всички се надяваме да свърши скоро. Като цяло работя от вкъщи и гледам много филми.

– Какво ще пожелаеш на всички свързани с лигата?

– Всички да са живи и здрави и да се наслаждават на най-великата игра.