Майстори на билярд в битка за ръкавици на Кобрата

Българската Национална Билярд Федерация (БНБФ), билярд клубовете BSD и СТИКС, както и партньорите от „ФК Торнадо 2013“, които са лидери в SPL1 и „Футбол с кауза“, с удоволствие Ви канят на първия по рода си в София благотворителен аматьорски турнир по билярд под мотото „Билярд с кауза“.
Благотворителния турнир (по правилата на 8-ма топка) ще се проведе на 11 ноември 2017г. паралелно в „Club BSD Billiards“, „Snooker,Darts“ и „STIX Bar & Billiards“.
Събраните средства ще бъдат дарени на петнадесет годишната Виолета Димитрова, която страда от рядкото заболяване – Атаксия на Фридрайх, което я обездвижва и отнема силите й с всеки изминал ден!

Големите награди са боксови ръкавици с автографи от Антъни Джошуа, Кубрат и Тервел Пулеви. Те ще бъдат спечелени след благотворителната томбола на „Билярд с кауза“ в подкрепа на Вили Димитрова. Благотворителната томбола не е обвързана със задължително участие в схемата на билярдния турнир, а с направено дарение в полза на каузата на Вики!
Самият турнир ще се проведе в схема на 6 „потока“. Във всеки поток могат да участват до 32 състезатели, като в зависимост от крайния брой играчи ще бъде определена и схемата за провеждане на всеки от тях. За записване всеки участник следва да направи дарение в размер на минимум 15 лв по сметката на Вили или на място в благотворителните кутии, които ще бъдат поставени в двата клуба по време на турнира. Това може да стане по два начина, в зависимост от това как е по-удобно на конкретния състезател/състезателка.

https://www.facebook.com/events/831822063645101/