Купа на SPL – 2019 година

Скъпи приятели, стартира записването за Купата на SPL. Тя ще започне от 5 януари 2019 година. Тази година форматът ще е отново същият. Първо ще има групова фаза, като отборите ще бъдат разпределени в урни според класирането им в края на първия полусезона в Суперлигата, SPL, SPL1. Следва елиминационна фаза в 1 мач и така до определянето на носителя на Купата.
– Записването стартира от днес и ще продължи до 15 декември. Ден по-късно ще бъде изтеглен и жребия за груповата фаза.
– Отборите, които участват в лигата този сезон имат право да участват и в купата. Единствено отборите, които нямат желание да играят, трябва да заявят това пред някои от организаторите.
– За нови отбори, които искат да участват в този турнир има входна такса – 65 лева на отбор. Тя се заплаща преди започването на първия мач от съответния отбор. Новите тимове е нужно да изпратят попълнена бланка за участие от нашия сайт, както и лого на отбора.
* Важно е да се отбележи, че играчите, които защитават цветовете на повече от 1 отбор в лигата, трябва да изберат само 1 отбор, за когото да се състезават в Купата. Компромиси няма да се правят.
* Датите и часовете по време на Купата на SPL са изключително ограничени, за това организаторите няма как да гарантират, че всички претенции за ден и час ще бъдат уважени. Отложени мачове няма как да има.