Драма, битка и победа за „униформените“

Всички обзори от 5 кръг

ФК Биролом посрещна ГДБОП в двубой, който се очакваше да е доста оспорван. Срещата започна с много борба и технични отигравания. Все пак „бирите“ имаха първата дума в двубоя. Мартин Попов се разписа в 10 минута за своите. За съжаление радостта на „бирите“ трая само една минута, а виновник за това бе Стоев, който върна ремито в двубоя. До края на първата част играта бе много изравнена, а със страхотни спасявания се отчете стража на Биролом Пламен Петкански. Така 1:1 на полувремето.

След почивката „бирите“ отново бяха малко по-настойчиви и отново излязоха напред в резултата, а голмайстор бе фурията в атаката на отбора Иван Павлов. „Униформените“ не мислеха да оставят съперника да грабне трите точки и в 38 минута Шаламанов изравни за 2:2. Мачът стана много напрегнат – положенията се редяха, но голове не падаха. Така започна да тече последната 50 минута на мача и когато всички виждаха равенството Милошев от ГДБОП се разписа покосявайки съперника в последните секунди.

Така след много красив двубой изпълнен с емоции и напрежение „униформените“ надделяха над своя съперник грабвайки трите точки, които ги изкачват в горната част на класирането. „Бирите“ пък от своя страна няма от какво да са недоволни, защото показаха типичната за тях борбена игра, но шансът и късметът в този ден не бе на тяхна страна.

Статистика след ФК Биролом – ГДБОП