Благо Георгиев и „звездите“ покориха зимната купа на SPL

Благой Георгиев и отборът на FC Eleven Stars спечели силния зимен турнир по минифутбол за аматьори на Sofia Premier League. След люти битки от началото на 2020 година в групова фаза и директни елиминации, „звездите“ с мениджър Тони Димитров изиграха брилянтен мач и попариха мечтите на Bianchi coffee с 8:0. Очакванията бяха за доста по-равностоен финал, Благо и компания бяха изключително концентрирани и почти не се намираше слабо отиграване в мача.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

В мача Благо вкара два гола, толкова реализира и Илиян Генадиев. По един път се разписаха Тони Димитров, Георги Кременлиев, Еро Джеферов и Милен Кикарин.

ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО

След двубоя Георгиев обяви, че е много щастлив от постигнатия успех. „Хубаво е, че има такива турнири. Важното е да се получава празник и да няма контузии. Преди всеки финал има тръпка. Това поддържа огъня. Иначе защо ще играеш. Това важи и за минифутбола. Надпреварата беше сложна и трябваше да потрудим доста“, заяви щастливият Благо, който стана голмайстор на турнира и отнесе статуетката и за най-много асистенции.

ГАЛЕРИЯ ОТ ФИНАЛА

За MVP бе избран моторът на Младо пиво Илиян Генов, чиито тим спечели лудия малък финал срещу Туристите с 5:4. Въпреки че допусна осем гола във финала Калоян Генов от Bianchi coffee спечели приза за най-добър вратар в турнира с невероятни спасявания и основен принос за класирането на Bianchi coffee на полуфинала след дузпи.

В другия турнир за зимната Купа на SPL ГДБОП се справи с БСЖ с 3:1 на финала. Точен на два пъти бе Иван Стоев, а един гол добави Божидар Андреев. Там голмайстор и най-добър подавач станаха Мартин Маринов от бронзовия медалист АФК Акулите, а Владо Иванов и Христо Павлов от ГДБОП грабнаха призове съответно за MVP и най-добър вратар.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО

ГАЛЕРИЯ ОТ ФИНАЛА