Бай Тошо изпълни петилетката и срещу AFC

Всички обзори от 2 кръг

(Afc) Autistic football club не започна добре сезона губейки от АФК Вазов, но имаше чудесната възможност да поправи това срещу започналия много силно тим на Бай Тошо. Двубоят между двата тима започна с натиск на Бай Тошо, който настойчиво търсеше ранен гол и го постигна чрез Симеон Цанов в 6-ата минута. „Аутистите“ обаче не мислеха толкова лесно да сдават фронта и две минути по-късно Иванов изравни. До края на първата част играта бе доста изравнена, което изненада футболистите на Бай Тошо.

След разгромната победа над TITANITED OLD STARS в първия кръг, те влязоха с голямо самочувствие в този двубой. Но противникът се оказа корав и мотивиран. Все пак след почивката везните се наклониха в полза на „комунистите“, които с голове на Кръстев и Фусков взеха комфортна преднина от два гола. Когато гостите мислеха, че вече всичко е свършило, интригата бе върната отново от Иванов в 35-ата минута за 2:3.

 

Футболистите на Бай Тошо усетиха, че победата няма да дойде лесно и ще трябва малко да се поизпотят.  Ударното нападение Кръстев-Васев в рамките на 10 минути наниза нови три гола във вратата на (Afc) Autistic football club. Това даде известно спокойствие на Бай Тошо в оставащите минути. Все пак домакините показаха отново настойчивост и върнаха две попадения чрез Стойчев и Първанов, но време за повече нямаше.

Така Бай Тошо взе втора поредна победа и гледа уверено към върха в таблицата, а (Afc) Autistic football club претърпя второ крушение, което едва ли ще ги откаже в борбата за предните позиции в класирането.

Статистика след (Afc) Autistic football club – ФК Бай Тошо